У Запоріжжі подружня пара під час сексуальної оргії вбила свого партнера

1 ноября 2011 г. в 14:50

Бідолаха отримав понад 20 ножових ударів. Вбивця покарав напарника за те, що той буцімто «кохався не за сценарієм».

8.jpg

 

Понівечене тіло молодого чоловіка знайшли у місцевому парку. За висновком експертів, він отримав понад 20 ножових ударів. Свідки розповіли, що бачили його у компанії хлопця та дівчини. Перевіряючи особу загиблого, слідчі з’ясували дві цікаві речі: чоловік був приїжджим і найголовніше – вбивство могло бути скоєно на сексуальному підґрунті.

Роман Келембет, начальник відділу карного розшуку:

Потерпевший через всемирную сеть Интернет познакомился с молодой парой для совместного проведения вечера с целью разнообразить свои сексуальные отношения для получения острых ощущений.

Слідчі встановили, що 25-річний чоловік приїхав у Запоріжжя із Дніпропетровська на запрошення подружньої пари. Зустріч мала відбутися у парку. У загиблого знайшли мобільний телефон, завдяки якому слідчі встановили номер імовірного вбивцю. Коли того затримали, чоловік був просто шокований майстерністю міліції.

Затриманий розповів, що разом із дружиною запросив молодика у гості - подружжя буцімто хотіло урізноманітнити своє статеве життя. Романтичне рандеву відбулося у парку. Аби зняти сором’язливість, законний чоловік побіг за спиртним, а коли повернувся, то побачив, що сценарій геть змінився – гість уже кохав його дружину. Не тямлячи себе від люті, він накинувся на нього з ножем.

Роман Келембет, начальник відділу карного розшуку:

Через сеть И-нет познакомились с парнем из другого города для совместного проведения романтического вечера. В ходе их общения между потерпевшим и преступником возник конфликт, который был разрешён с помощью ножа.

За вбивство людини чоловіку загрожує 15 років тюрми. Його дружина проходить у справі лише як свідок. Формація людей, які пропагують групові статеві зносини, називається свінгерами.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Запоріжжі подружня пара під час сексуальної оргії вбила свого партнера

 

EXMO affiliate program