У Чорногорії жорстоко вбили заможну українку

13 мая 2018 г. в 00:23

У чорногорському місті Котор увечері 11 травня знайшли мертвою громадянку України Анастасію Лашманова.

У поліції розповіли, що на тілі знайшли сліди насильства, у тому числі ножові поранення. Українку виявили мертвою в квартирі, де жила жінка, передає Vijesti.

Відомо, що жінка була директором компаній "Mimoza group" i "Sea trade". Остання фірма три роки тому купила готель "Мімоза" в центрі Тівата.

Лашманова також була власником елітного комплексу "Перла" в Porto Montenegru в Тіват. Так само їй належав салон краси "Фатальна" в Будві.

Активи жінки оцінюються приблизно в 105 мільйонів євро. Правоохоронці вважають, що Лашманову могли вбити під час пограбування квартири.

Жінка приїхала в Чорногорію кілька років тому. Вона мала російський паспорт.

Лашманова спочатку працювала офіціанткою. За інформацією деяких ЗМІ, за активами Лашманової стоїть російський бізнесмен Валерій Задорин - власник однієї з найбільших фірм з продажу предметів розкоші.

Пізніше консул України підтвердив українське громадянство вбитої. Про це в своєму Twitter написав начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич. За його словами, на місці злочину ведуться першочергові процесуальні заходи.

Обозреватель

EXMO affiliate program