У Києві біля смітника знайшли мертве немовля

18 сентября 2018 г. в 02:06

У Солом’янському районі Києва перехожі виявили мертву дівчинку і викликали відповідні служби. Причина смерті новонародженої дитини буде встановлена після судово-медичної експертизи, повідомили в прес-службі поліції Києва

Повідомляється, що інформація від лікарів про мертве немовля на вулиці Митрополита Липківського надійшла до чергової частини столичної поліції у неділю о 16:40.

На місці події правоохоронці встановили, що за будинком біля сміття перехожі знайшли подарунковий пакет, а в ньому – дитинку. Судово-медичний експерт після огляду немовля повідомив, що зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі не виявив. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлено, чи дитинка народилася мертвою і яка причина смерті.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією – ст.117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції опитали мешканців навколишніх будинків, але свідків чи очевидців цієї події, а також матері новонародженої дитини не виявили.

На цей час проводяться оперативно-розшукові заходи, зокрема встановлюється наявність записів камер відеоспостереження, що знаходяться неподалік, і направлені запити до пологових будинків та лікарень. Правоохоронці намагаються знайти жінку, яка народила дитину, а також встановити причини та обставини події

УНН

EXMO affiliate program