У Києві чоловік закопав свою співмешканку в лісосмузі

15 ноября 2017 г. в 23:08

У Дарницькому районі Києва чоловік закопав у лісосмузі свою співмешканку.

Як повідомили в прес-службі ГУ НП в Києві, до чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація, що в садовому товаристві люди побачили чоловіка, який нібито виносив до озера замотане тіло людини. На вказане місце прибули патрульні, слідчо-оперативна група територіального і головного управлінь, кінологи зі службовими собаками, а також рятувальники.

Фахівці ретельно обстежили територію навколо приватних будинків, водолази перевіряли водойму. Однак в результаті пошуків нікого знайдено не було.

Паралельно з цим оперативники відпрацьовували інформацію щодо осіб, які проживають на цій території. Незабаром "вирахували" 47-річного жителя міста Бердичів, який обґрунтовано підозрювався у скоєнні цього правопорушення.

Під час спілкування з працівниками поліції чоловік розповів, що жив у вагончику разом з 24-річною дівчиною. Обоє працювали на будівельному майданчику.

За його словами, молода співмешканка останнім часом хворіла, втім, лікарів вони не викликали. Прийшовши з роботи, чоловік нібито побачив, що дівчина вже знаходиться без ознак життя, тому вирішив поховати її. Він замотав тіло в ковдру і закопав його біля озера. Чоловік показав працівникам поліції місце, де закидав землею свою дівчину. Там її і знайшли правоохоронці і направили тіло на проведення експертизи.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Під час проведення досудового розслідування правоохоронці отримали судово-медичні висновки. Стало відомо, що дівчина до поховання дійсно померла від двосторонньої пневмонії.

В рамках розслідування цієї кримінальної справи оперативники встановлюють всі обставини інциденту.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program