У Києві невідомі кинули шматок плити з моста: пасажиру Renault майже відрізало руку

8 июня 2018 г. в 23:15

У Києві на проспекті Перемоги сталася жахлива НП: підлітки кинули з Берестейського шляхопроводу на проїжджу частину шматок мармурової плити. Вона впала на вітрове скло автомобіля Renault на місце пасажира. Камінь пробив скло і майже відрізав руку пасажирові.

Спочатку в соцмережах написали, що шматок бетону відвалився конструкції Берестейського шляхопроводу. Але в управлінні з НС КМДА нам повідомили, що з шляхопроводу жодні деталі не відлітали.

"Група молодих людей йшла підпірною стінкою Берестейського моста з його правого боку. Вони взяли шматок мармуру і кинули на проїжджу частину, він пробив лобове скло автомобіля і травмував пасажира. Сама машина зупинилася вже за шляхопроводом. На місці працює поліція, чи затримали хуліганів, наразі невідомо", – повідомив" Сегодня "начальник управління з НС КМДА Роман Ткачу.

У столичній поліції нам повідомили, що на місце НП виїхала опергрупа. Шматок мармуру – 40 на 40 см, оперативники з'ясовуватимуть, відлетів він з моста, впав з проїжджаючого вантажівки чи його кинули хулігани.

Як повідомив "Сегодня" Богдан Савченко, який представився свідком цієї НП, він їхав за цією машиною.

"Кидали мінімум два рази, влучили з другого. Потрапили в руку водія, травма сильна, але не критична", – зазначив він.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program