У Києві побили і пограбували відомого журналіста

6 мая 2018 г. в 11:27

У Києві жорстоко побили і пограбували відомого журналіста, кореспондента програми "Інсайдер", яка виходить на каналі ICTV. Про це повідомляється на сайті "Інсайдер".

У п'ятницю ввечері, 4 травня, на журналіста каналу ICTV напали троє невідомих. Артема Кулю жорстоко побили і пограбували. Кореспондент програми "Інсайдер" отримав численні забої, травми голови та обличчя. На даний момент вже розпочато розслідування, а потерпілий знаходиться в лікарні і проходить ретельне обстеження.

Керівник програми Олександр Ільїних вважає, що напад на Артема Кулю пов'язаний з його професійною діяльністю.

"Ми обурені і вимагаємо від правоохоронних органів не тільки розслідувати напад на нашого колегу, але і зробити все можливе і неможливе, щоб кожен громадянин України відчував себе захищеним", - заявив керівник програми "Інсайдер" Олександр Ільїних.

Він повідомив, що Артем Куля – автор і розробник багатьох гострих та резонансних тем.

"Слідство має в першу чергу розглянути версію нападу, пов'язану з виконанням професійних обов'язків", - додав Ільїних. Прес-служба телеканалу стверджує, що на співробітників телепередачі нападають вже не в перший раз. Напередодні події з Артемом Кулею, пограбували автомобіль шеф-редактора програми Олександра Бєлова. "Це збіг обставин чи це цілеспрямована акція - хай розбираються правоохоронці. Але якщо хтось хоче нас попередити або залякати, то повинен сказати - не на тих напали! Ми і надалі будемо сумлінно виконувати свій професійний обов'язок: викривати і доносити до нашого глядача правду, якою б гіркою вона не була і чиї б інтереси не зачіпала", - сказав Олександр Ільїних.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program