У Києві влаштували стрілянину по студентах: нові подробиці

10 декабря 2018 г. в 23:48

У понеділок, 10 грудня, неподалік від гуртожитків Київського політехнічного інституту трапилася бійка зі стріляниною. Унаслідок конфлікту постраждали кілька студентів.

Надзвичайна подія сталася просто на території КПІ, на вулиці Борщагівській. Між двома компаніями виникла суперечка, після чого зчинилася сутичка із застосуванням газових балончиків і зброї, повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіціі в Києві.

"В учасників інциденту спочатку була словесна перепалка, а потім почалася бійка з використанням газових балончиків. Крім цього, один з учасників кілька разів вистрілив вгору", ‒ пояснили в поліції.

Як повідомили самі потерпілі, невідомі особи намагалися посадити студентку в машину, але за неї заступилися її товариші. Після цього почалася бійка, в ході якої нападники почали стріляти, а дівчині бризнули в обличчя перцевим балончиком, пише "Інформатор".

"На асфальті залишилися множинні сліди крові, розкидані гільзи і магазин від пістолета... В результаті конфлікту двоє хлопців отримали серйозні розсічення, а дівчині бризнули "перцем". Всі вони були госпіталізовані в лікарню", ‒ розповіли деталі у виданні.

Обозреватель

EXMO affiliate program