У Києві жорстоко згвалтували 21-річну дівчину

14 августа 2017 г. в 00:32

У Києві біля станції метро "Славутич" наряд поліції охорони затримав двох чоловіків, які підозрюються в зґвалтуванні дівчини.

Поліцейські затримали підозрюваних через 30 хвилин після скоєння злочину.

"Під час патрулювання наряд реагування управління поліції охорони в м.Києві помітив дівчину, яка сиділа на узбіччі дороги і плакала. Коли поліцейські до неї звернулися, вона розповіла, що тільки що на вул.Зарічна її із застосуванням фізичного насильства згвалтували двоє невідомих чоловіків", - сказано в повідомленні поліції Києва.

Потерпіла описала прикмети підозрюваних. Обстежуючи прилеглу територію, поліцейські охорони помітили двох молодих людей, схожих за описом. Чоловіків затримали і доставили в управління поліції.

"На місці події заявниця впізнала в затриманих своїх кривдників. Зловмисниками виявилися 28-річний і 25-річний уродженці Кіровоградської області, обидва перебували в стані сп'яніння", - поінформували в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 (згвалтування) Кримінального кодексу України. За скоєння злочину їм загрожує до 12 років ув'язнення.

СЕГОДНЯ

"Всех уничтожим, твари": Жириновский разразился проклятиями из-за "базы НАТО" в Очакове. Видео

EXMO affiliate program