У Києві знайшли мертвим іноземного інструктора Нацгвардії

11 сентября 2018 г. в 23:49

У Голосіївському районі Києва знайдено чоловіка з вогнепальним пораненням в голову. Тіло виявили в квартирі, яку він знімав, повідомили в прес-службі Нацполіції столиці.

Чоловіка з пораненням в скроню побачила господиня квартири, вона ж викликала правоохоронців. Згідно з висновками судово-медичного експерта, громадянин іншої держави наклав на себе руки. Остаточна причина смерті буде встановлена пізніше.

Поліцейські опитали господарку квартири, сусідів і встановили особу загиблого. Ним виявився іноземець 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України. На місці події було знайдено пістолет, перероблений в травматичний, а також редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів.

Знайомі чоловіки повідомили, що останнім часом загиблий вів замкнутий спосіб життя, а на сторінці в соціальній мережі він залишив песимістичне повідомлення.

Нагадаємо, в квітні протягом доби в Києві покінчили життя самогубством офіцер СБУ і полковник СБУ у відставці, який раніше обіймав високу посаду. Обидва силовика застрелилися з пістолетів різних марок.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program