У "ЛНР" жінку били та ґвалтували її знайомі усією "комендатурою"

2 декабря 2017 г. в 00:35

Мешканка окупованій Брянки повідомила, що в кінці липня 2014 роки її незаконно затримали, зґвалтували і побили так звані співробітники "військової комендатури" Брянки

Повідомляється, що на прикінці липня 2014 року жінку затримали бойовики "військової комендатури" в парку імені Жовтневої революції міста Брянка і доправили до приміщенняв комендатури.

"Там, без всяких причин, її почали бити і ґвалтувати знайомі їй, місцеві учасники "ополчення": Дмитро Антонов і Віталій Морозов. Пізніше до зґвалтування підключилися й інші співробітники військової комендатури в кількості приблизно 8-12 осіб. Через шоковий стан Оксана не могла точно сказати, скільки людей її ґвалтували ", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що у приміщенні "комендатури" жінку тримали до ранку наступного дня, після чого була відпущена і попереджена, що у разі розголосу, її "вб'ють і закопають в посадці".

"Три з половиною роки вона мовчала, бо страх і сором не давали їй сил прийти в поліцію і заявити. МВС почало перевірку заяви, звичайно, що провести якісь експертизи через 3,5 року не реально, а зазначені виродки, якщо вони ще живі, будуть морозитися, але громадяни, як же так? Що це, мати його, за захисники? ", - зазначають у дописі.

Примітно, що "оновлена влада "ЛНР" стала тільки зараз розкручувати цю гучну справу. Як виявилося, один з фігурантів відповідає у "республіці" за "права і свободи громадян".

"Генеральна прокуратура ЛНР проводить дослідчу перевірку за заявою про вчинення депутатом Народної Ради ЛНР, керівником Комітету з питань державної безпеки і оборони, роботи правоохоронних органів та судової системи, законності, захисту прав і свобод людини і громадянина Віталієм Михайловичем Морозовим ряду злочинів. Оскільки йдеться про події 2014 року, коли коли Віталій Михайлович був заступником коменданта м.Брянка", - повідомляють на сайті "прокуратури".

При цьому також зазначається, що "інформація про ці події з'явилася давно, однак залишалася без належної уваги".

Depo

EXMO affiliate program