У Луцьку жінка ледь не загриміла за ґрати на 5 років через пружні груди (відео)

13 января 2024 г. в 19:30

Волинянка ледь не загриміла за ґрати на 5 років через те, що хотіла зробити собі пружний бюст. А точніше, таке покарання нависло над нею за 2 креми і олійку для пружності грудей, які та поцупила із полиць в супермаркеті.

Про це розповідає ТРК «Аверс».

В результаті всі процедури краси завершилися на лаві підсудних. Бажання поповнити свою косметичку засобами догляду потягнуло уродженку села Розничі, що на Ківерцівщині, до одного з найбільших гіпермаркетів у Луцьку. Походивши біля стелажів із різнокольоровими кремами, лосьйонами та іншими засобами, жінка знайшла те, що шукала. Сироватка для обличчя, крем навколо очей і найцікавіше – олійку для пружності грудей, а платити за це жінка не збиралась.

«Таємно викрала сироватку для обличчя, 10 мл, вартістю 258.26 грн, крем для шкіри навколо очей, 15 мл, вартістю 258.43 грн, олію косметичну для пружності грудей, 110 мл, вартістю 87,90 грн, чим спричинила потерпілій стороні майнову шкоду на загальну суму 604,59 грн», – йдеться у документах справи.

Прагнення жінки зробити своє обличчя гладкішим, а декольте привабливішим за будь-яку ціну, чи безкоштовно, не оцінили охоронці магазину, які через камери відеонагляду побачили, як ще трохи і неоплачений товар вислизне у невідомому напрямку.

В результаті, крадені креми підтягнули кримінальне провадження, яке відкрили проти молодиці за фактом крадіжки та ще й в умовах воєнного стану.

Волинянка пішла до суду, де визнала свою вину і відшкодувала збитки.

Злочин у Луцькому міськрайонному суді повважали серйозним і за два креми та олійку, яка мала би зробити груди обвинуваченої пружнішими, присудили 5 років позбавлення волі. Але їх, на щастя волинянки замінили роком умовного терміну.

konkurent.ua

EXMO affiliate program