У Магнітогорську обрушилася величезна частина будинку, що вибухнув: відео

21 января 2019 г. в 10:57

У Магнітогорську обрушилася велика частина під'їзду житлового будинку, який постраждав під час вибуху газу. Очевидці зняли те, що трапилося, на відео, одним з них поділився в неділю, 20 січня

Глава компанії, що займається знесенням будинку, заявив, що демонтаж був плановим, але напередодні обвалення він повідомляв інше: до понеділка конструкції повинні встояти. На кадрах, що з'явилися в інтернеті, ніякої спецтехніки біля зруйнованої частини під'їзду немає. Видання додає, що мешканців теж ні про які роботи не попереджали, покинути на деякий час свої квартири їх не просили.

"Ми настільки налякалися, що тут же схопили речі і рвонули евакуюватися, навіть дітей одягати не стали – застудитися краще, ніж загинути", – розповіли мешканці одного з під'їздів.

Як відомо, напередодні Нового року, 31 грудня, стався потужний вибух у житловому будинку Магнітогорська, в результаті чого загинули 39 осіб, серед яких були і маленькі діти.

У МНС РФ причиною надзвичайної події назвали вибух газу. Пізніше слідство відкинуло версію теракту в Магнітогорську. Однак згодом у ЗМІ з'явилася інформація, що вибух будинку міг бути терактом. СК РФ відреагував на чутки, що з'явилися в деяких ЗМІ, про кримінальну версію трагедії. Стверджується, що вибухотехніки досліджували розібрані частини завалу і не знайшли слідів вибухових речовин або їх компонентів.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program