У Москві під час "святкового” концерту на Красній площі прочитали вірш про Бандеру: відео

30 сентября 2023 г. в 10:30

Автор "сатиричних байок" лякав росіян страшними картинками “життя в Україні”.

У п’ятницю, 29 вересня, у столиці держави-агресорки влаштували "святковий" концерт, приурочений до спроби анексії Росією українських територій. Він має назву “Одна країна, одна сім’я, одна Росія”, що перегукується із гаслом “Один народ, один рейх, один фюрер”, яке використовувала нацистська партія Гітлера.

У Мережі опубліковано фрагмент цього дійства, під час якого один із шоуменів, автор “сатиричних байок” Влад Маленко, прочитав вірша, в якому згадується свастика і Степан Бандера.

Виступаючи перед юрбою росіян, які прийшли на концерт, цей, з дозволу сказати, “поет” лякав їх страшними картинками “життя в Україні”:

"Повылуплялись всюду головастики,

в мозги молодняка внедряя свастику,

исподтишка дела свои творя,

превознося Бандеру-упыря.

И стали мальчики хотеть под носом усики,

И стали девочки носить потоньше трусики..."

За розкладом концерт тривав дві години. На ньому виступали виконавці, які регулярно беруть участь у подібних заходах — "Любе", Shaman, Поліна Гагаріна, Григорій Лепс, Олег Газманов та інші.

Раніше на таких концертах завжди з'являвся Володимир Путін, проте цього разу його прес-секретар Дмитро Пєсков заявив, що "у планах у президента цього немає".

Концерт, на відміну від попередніх аналогічних заходів, не транслювався ні в ефірі федеральних каналів, ні в Інтернеті.

Попередньо з’являлися фото із підготовки до цього заходу, на якому видно, що на вході на Красну площу встановлені металодетектори, територія обгороджена, довкола багато співробітників Росгвардії.

tsn.ua

EXMO affiliate program