У Німеччині в біженки з України відібрали дочку: яка причина

4 сентября 2023 г. в 14:00

У Німеччині в української біженки служба захисту дітей відібрала дитину. Там вирішили, що мама дівчинки Ірина вирушить з нею в Україну, тому малечі загрожувала небезпека.

Про це повідомляє dw.

У біженки мало не відібрали дитину

Зазначається, що Ірина самостійно звернулася до німецької служби захисту дітей з проханням про допомогу. За словами жінки, їй було важко з дитиною, адже дівчинка гіперактивна. Однак служба лише відправляла до родини соціальних працівників. Ірина ж наголосили, що це не та допомога, яку вона чекала.

Також мама дівчинки була незадоволена школою та групою продовженого дня, куди ходила дитина, яку тричі усували від занять у школі та відраховували з дитячого садка через погану поведінку. Пізніше дівчину перевели до навчального закладу, призначеного для дітей, які потребують особливого підходу.

Соціальний працівник дізнався, що Ірина вирішила поїхати в Україну. Однак попри те, що мати дівчинки пізніше заявила, що її неправильно зрозуміли, дитину тимчасово забрали через загрозу її життю. Однак згодом Ірині повернули дочку за рішенням суду.

society.novyny

EXMO affiliate program