У Росії дана команда щодо ДНР-ЛНР, буде справжня катастрофа

1 октября 2017 г. в 01:28

Недавня загроза Олександра Казакова, радника ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко, про те, що бойовики можуть піти в наступ, якщо Росія відмовиться від їх фінансування, не варто і ламаного гроша. Президент РФ Володимир Путін не збирається йти з Донбасу, але має намір перекласти відновлення окупованих територій на плечі України. Про це, а також про рішення скорочувати фінансування ОРДЛО, яке призведе до катастрофи на цій території, в бліц-інтерв'ю розповів військовий оглядач ЮРІЙ КАРІН.

- В оточенні ватажка ДНР Захарченко заявили, що, якщо Росія відмовиться їх фінансувати, то у них будуть розв'язані руки для того, щоб йти "завойовувати" Україну. Чим зумовлена така заява?

- Не варто забувати, що сам федералісімус Захарченко - любитель взяти мовою всі західні землі, аж до території Її імператорської величності Королеви Єлизавети II. Тому і нинішню заяву слід розглядати як наслідок контрабандних поставок в це квазіобразовання "Глоду" чи інших психотропних речовин. Не секрет, що більшість колабораціоністів, а також іноземні громадяни, які взяли участь в російсько-українській війні на боці РФ, як то кажуть, "несповна розуму". Тому на такі заяви не варто звертати уваги, ну, або розміщувати їх в рубриці "веселі історії".

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program