У Росії вже прямо говорять, якою буде велика війна з США: з’явилося відео

27 ноября 2018 г. в 04:01

Російський експерт Семен Багдасаров впевнений, що замість неефективної гонки озброєнь між США і РФ, Росії слід зосередитися на зовнішній політиці своїх сусідів.

В ефірі програми “Вечір з Володимиром Соловйовим”, яка виходить в ефір пропагандистського каналу “Росія 1” директор центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров, зазначив, що РФ майже по всьому периметру оточена країнами НАТО.

Америка використовує проти Росії комплекс заходів – економічні, політичні та військові, серед яких і можливість застосування ядерної зброї.

Він припустив, що США першими завдадуть удару по російській ракетній системі, проте 20 або ж 40 відсотків все ж залишиться і цього цілком достатньо, щоб “відповісти”, тому мова в даному випадку йде про тотальне знищення світу, підкреслив Багдасаров.

Російський експерт зазначив, що з імовірністю 99% ядерна зброя не застосовуватиметься, проте загрози використовувати її змушують Росію брати участь в гонці озброєнь. А щоб змагатися нарівні з країнами Заходу і мати потужний військово-промисловий комплекс, РФ необхідно зміцнити економіку, оскільки, в більшості своїй, нинішній ВПК дістався їй у спадок від СРСР.

У зв’язку з цим, Семен Багдасаров не виключає, що приватні підприємства, що працюють на ВПК, повинні бути націоналізовані, щоб мати більш ефективне управління, розраховане на довгострокову боротьбу.

Крім того, політичний експерт упевнений, що нинішня влада острова Куба, який розташований в безпосередній близькості від США, більше не дозволятиме Росії розміщувати там свої ракетні комплекси. Тому Багдасаров впевнений, що РФ слід звернути увагу на своїх географічних сусідів і привести в ці держави “дружні Кремлю режими”.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program