У Росії знайшли причину, чому Україна зійшла з радарів КремльТВ

7 октября 2017 г. в 23:27

Росіяни втомилися від суспільно-політичних програм на телебаченні про Україну.

Про це заявив російський журналіст Микола Сванідзе, передає "Ехо Москви".

"У низці суспільно-політичних програм - це головна тема, а в деяких єдина. Ну, скільки, народ, звичайно, втомлюється від цього. А нічим її замінити не можна. Її і Сирія не може замінити, тому що, все ж, Сирія - не Україна. В тому, що стосується стосунків людей, інтересу до неї", - пояснив журналіст.

За його словами, телевізор досить довго запевняє громадян РФ, що вся суть сучасної світової політики полягає в боротьбі "добра і зла".

"Тобто нас з Америкою. І якщо ми продовжуємо боротися і перемагати, тоді можна навіть стерпіти і зниження рівня життя. Але це потрібно все ж людям продемонструвати досить наочно. Щоб виникло таке враження, що ми перемагаємо Америку", - зазначив Сванідзе.

При цьому він переконаний, що рано чи пізно відповідальність за погіршення економічної ситуації в Росії зазнає особисто Володимир Путін.

"Ну, через прем'єр-міністра, прем'єр-міністра, припустимо, схарчать, один, другий, третій раз. Все одно повз президента це все не пройде. Зрозуміло. Народний настрій. Є способи перевести стрілку взагалі в іншу площину. Якась переможна війна. Це вже робилося. Маленька переможна війна", - нагадав Сванідзе.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program