У справі вбивства тернопільської випускниці з'явилися незрозумілі деталі (відео)

16 августа 2017 г. в 02:22

16-річний Василь Гнатюк залишається під вартою ще на 2 місяці Такий запобіжний захід вимагали прокурор і слідчі у справі вбивства 17-річної випускниці Ірини Мукоїди.

Обвинувачі переконані, що хлопця не варто відпускати під домашній арешт, бо може уникнути покарання.

Захисники не розуміють навіщо тримати під вартою неповнолітнього Впливати на слідство він не зможе.

Але суд невблаганний: підозрюваний у жорстокому вбивстві хлопець залишається під вартою. Адвокати заарештованого хлопця звинувачують суддю в заангажованості і запевняють, що їхнього клієнта катували

Сам підозрюваний у вбивстві розповів "Надзвичайним новинам", що не був знайомий з жертвою та не бачив її тієї ночі. Мовляв, весь час гуляв із друзями і був на виду.

Все пригадати та не плутатися у свідченнях допоможуть хлопцю психіатри. У цьому переконані прокурори і просять відправити підозрюваного до львіської лікарні. Тієї самої, де тиждень тому буйний пацієнт захопив ціле відділення і порізав склом півтора десятка людей

Та захисники віддавати хлопця не хочуть. Висновки прокурорської експертизи вважають некоректними. А хто ж їх робив? Виявляється, що такого психіатра взагалі немає в державному реєстрі. Прокурори і слідчі пояснити такий казус не змогли. Здивований суддя переносить засідання на 17 серпня.

Після засідання суду журналісти запитали слідчих: чому загибла дівчина була вся в синцях та де її сліди ( як вона потрапила до місця загибелі)?

Мати арештованого та адвокати готують заяви до апеляційного суду, але поліцейські наглядно демонструють усі перспективи простих українців у протистоянні з правоохоронною системою.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program