У Сумах зникли дружина і дочка застреленого екс-депутата (відео)

10 августа 2018 г. в 00:09

У Сумах зникли дружина і дочка вбитого колишнього депутата міськради і екс-директора міського департаменту містобудування та земельних відносин Анатолія Жука. Про це в середу, 8 серпня, розповів старший інспектор відділу комунікації поліції області Володимир Крупецький.

Він повідомив, що повідомлення про зникнення надійшло сьогодні близько 15.00.

"Надійшло три звернення до Сумського відділу поліції про те, що зникла Ганна Жук з дитиною. На місце виїхала слідчо-оперативна група, зараз проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи щодо встановлення їх місцезнаходження. Якщо їх ми не знайдемо, то до Єдиного реєстру досудових розслідувань будуть внесені відомості за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України ", – зазначив Крупецький.

Відзначається, що вчора Ганна Жук повинна була давати прес-конференцію, але замість неї на питання журналістів відповідав її адвокат Романюк.

"На сьогоднішній день по місту поширюються чутки, що Ганна Жук є головним підозрюваним у справі про вбивство Анатолія Жука. Це не так, вона не має статусу підозрюваного. Але сьогодні мною була подана скарга в прокуратуру про її незаконне утримання в відділі поліції з 3-ї ночі до 17 години. Я, як її представник, не проти того, щоб слідство відпрацьовувало всі версії вбивства, в тому числі – і щодо родичів. Але це повинно відбуватися законним чином. Вона не ховається і має намір співпрацювати зі слідством ", – розповів адвокат.

Крім того, за словами Романюка, правоохоронці обтерли футболкою Ганни Жук пістолет, який був знайдений біля її вбитого чоловіка, а побутова версія вбивства "найбільш зручна для слідства".

Нагадаємо, 2 серпня у дворі приватного будинку знайшли мертвим екс-депутата і чиновника міської ради Анатолія Жука.

Жук був убитий пострілом у голову, а на місці його загибелі знайшли пістолет. Також повідомлялося, що чиновник був раніше судимий за хуліганство та зберігання зброї.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program