У Запоріжжі вантажівка влаштувала жорстку погоню за легковиком: з'явилося відео

2 декабря 2017 г. в 00:29

У Запоріжжі агресивний водій вантажівки одного з супермаркетів влаштував погоню за машиною бізнесмена, який зробив йому зауваження, і ледь не вбив людину.

Інцидент стався ще 23 листопада, близько 14 годин, але відео погоні було опубліковано тільки сьогодні

Як стало відомо, водій великовантажної фури довгий час не міг виїхати на вулицю через велике скупчення машин, і, розсердившись, почав голосно лаятися матом, сигналити проїжджаючим автомобілям і всіляко проявляти своє незадоволення.

У цей момент чоловік за кермом Mercedes зробив зауваження агресивному чоловіку, а той, після того, як машини розминулися, вважав себе ображеним і став переслідувати "кривдника".

При цьому в ході погоні водій вантажівки порушував практично всі правила дорожнього руху, зокрема, проїхавши на червоний сигнал світлофора на швидкості в 80 км/год. Крім того, "ображений" ледь не розчавив легковик, вигукуючи при цьому погрози вбити опонента.

Зрештою, машини зупинилися, і водій вантажівки спробував висмикнути бізнесмена, а коли йому це не вдалося, кілька разів ударив рукою по даху і поїхав.

Після інциденту бізнесмен написав заяву в Жовтневий відділ поліції і звернувся до керівництва супермаркету, вимагаючи морально-матеріальну компенсацію в 10 тисяч гривень. У свою чергу, адміністрація відмовилася відповідати за своїх співробітників і робити виплати.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program