Убивство багатодітної матері: нові подробиці із зали суду

18 марта 2018 г. в 21:27

Засідання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваним і виконавцям у замовленні вбивства 42-річної Лілії Гордєєвої із Фастова на Київщині відбуватиметься у закритому режимі. Таке рішення винесла суддя міськрайонного суду за клопотанням прокурора та трьох адвокатів підозрюваних, передає кореспондент Gazeta.ua із зали суду.

"Розслідування справи тривало 3 дні. Ми маємо результати 2 негласних слідчих дій, які б хотіли оприлюднити під час засідання. У зв'язку з цим просимо зробити засідання закритим", - таке клопотання подав прокурор Фастівської районної прокуратури.

У судовій залі дозволили залишитися лише синові убитої, як потерпілому - 20-річному Микиті. Люди, які прийшли підтримати родину потерпілої, обурилися, кричали "Ганьба". Залишилися чекати рішення під дверима.

Відомо, що підозрювані у замовленні вбивства — 55-річна жінка та її 22-річний син, його посібником був одноліток. Виконавець — 43-річний чоловік.

"Прокуратура Київської області направила в суд клопотання щодо обрання запобіжних заходів підозрюваним у вигляді тримання під вартою", - додали у прокуратурі.

Досудове розслідування триває. Підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Газета.UA

EXMO affiliate program