Українська армія бере в полон російських солдатів, - ЗМІ

1 марта 2014 г. в 15:22

Сьогодні з’явився перший полонений військовослужбовець армії Російської Федерації, який потрапив в полон до українських військовиків.


Пише Преса України .


Вони захопили російського солдата при спробі проникнути на територію військової частини Збройних сил України.


Таку інформацію щойно повідомив виконуючого обов’язки міністра оборони України Ігор Тенюх на засіданні українського уряду.


«Сьогодні вночі в 2:30 було проникнення на територію батальйону морської піхоти, який розташований в м. Феодосія. Але завдяки тому, що морські піхотинці військово-морських сил України як завжди були в готовності, був спійманий російський морський піхотинець з одним цивільним. Зараз проходить допит цього військовослужбовця. Були запрошені органи правопорядку Збройних сил України. Були також запрошені органи правопорядку органів внутрішніх справ і прокуратури», - заявив Тенюх.


Російський вояк був зі зброєю. Він на початку так і не зміг пояснити, що він робить у Криму і чому опинився біля військової частини українських ЗСУ.


Після встановлення особи цього піхотинця будуть прийняті подальші дії щодо його долі.


Також Тенюх зазначив, що українських військові частини переведені в підвищену ступінь боєготовності і готові до захисту своїх військових частин.

EXMO affiliate program