Українські шахраї багатіють без напруги.Пенсіонерка віддала 6 тисяч чоловіку, якого навіть не бачила

11 августа 2011 г. в 12:54

Незнайомець передзвонив їй на мобільний та залякав, що посадить її сина за ґрати, якщо жінка не принесе відкуп.

pens.jpg
Жертвою афериста стала пенсіонерка. Уночі їй подзвонив незнайомий чоловік, який назвався співробітником міліції та повідомив, що її син за важкий злочин потрапив до відділку. Однак, за словами абонента, справу можна владнати за 6 тисяч гривень Для цього слід лише перерахувати гроші на номер його телефону.

Про шахрайство жінка дізналась лише вранці, коли додзвонилась до сина. Той ночував у себе вдома і ні в яку халепу не потрапляв. У відділку пенсіонерці пояснили , що вона стала жертвою шахраїв. Щоб не попасти на гачок аферистів, їй слід було відразу передзвонити до міліції і дізнатися, чи насправді сина затримали.

У міліції зазначають – телефонні шахрайства стали новим методом видурювання грошей у громадян. Перераховані на рахунок гроші аферисти потім переводять у готівку і продовжують шукати простаків. Цільової аудиторії у злочинців немає, всі дзвінки стаються методом набору номеру навмання. Жертвами стають лише ті, хто схильний до навіювання. Єдиний спосіб зберегти свої гроші та нерви це негайне звернення до справжніх правоохоронців.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Українські шахраї багатіють без напруги.Пенсіонерка віддала 6 тисяч чоловіку, якого навіть не бачила

EXMO affiliate program