Український журналіст на росТБ спантеличив пропагандистів цитатою Путіна (відео)

7 ноября 2017 г. в 16:49

Український журналіст Роман Цимбалюк на російському пропагандистському шоу спантеличив російських політиків і ведучих шоу, привівши цитату президента РФ Володимира Путіна.

Відео фрагмента шоу на своїй сторінці Facebook опублікував блогер Сергій Запорізький.

"Влітку 2006 року ще на той час молодий президент Володимир Путін, відбувши півтора строку, і ще не думаючи, мабуть, про четвертий, в контексті санкцій проти Ірану розмірковував на тему, чим відрізняється бабуся від дідуся. Всі дуже сміялися тоді, але суть забули. Тоді він говорив, що в міжнародних відношеннях не можна приймати рішення на підставі умовного способу. Вся ваша політика по відношенню до України суперечить цій тезі Володимира Путіна. Ви завжди говорите: якби ми не захопили Крим і Донбас, прийшли б бандерівці і з'їли всіх дітей. Тому я розумію, чим тут ви займаєте, ви виправдовуєте агресію Росії проти моєї країни", - сказав Цимбалюк.

"Ну, а поки Роман Цимбалюк працює не СБУ і не в НАБУ, він якісно робить свою справу. Подивіться на обличчя Жириновського і Попова..." – зазначив реакцію гостей у студії Сергій Запорізький.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program