Українці масово стають жертвами шахраїв, через яких потрапляють за ґрати (відео)

20 марта 2017 г. в 19:31

А поки в нас - блокада, і українські політики товчуться та розбираються - хто і кому її влаштовує - прості люди звично їдуть на заробітки за кордон. Їдуть - бо доводиться. Тут збільшенням робочих місць займатися, вочевидь, ніколи та нікому. І один із давніх напрямків, який поки не заблокували - це Росія.

В ній українці шукають високооплачувану роботу, але потрапляють за ґрати Вже близько двох тисяч наших співвітчизниців стали жертвами махінаторів, що заманюють заробітчан у наркобізнес. Наших у Росії просто пакують по автозаках із зіллям у кишенях. Чи вдасться українській поліції перекрити канал живого товару за кордон? І чи можливо повернути додому тих, хто вже сидить за російськими гратами? Ви навіть не уявляєте всіх масштабів проблеми.

Ось так російський спецназ затримує наркокур'єрів-гастарбайтерів. У машині під час обшуку правоохоронці знаходять десятки кілограмів зілля. Вже розфасованого у пакунках і готового для прОдажу. МВС сусідньої країни звітує - викрили цілий наркокортель

Силовики затримують одразу 67 злочинців. Середи них - 47-ро українців. Поліцейські розповідають про нереальні обсяги дурману, котрий чи не щодоби виробляли підпільні цехи. Мова - не про кілограми, про тонни синтетичних наркотиків і мільярдні обіги грошей

Біда - що це зовсім не пропагандистський фейк, а чиста правда. Наших співвітчизників дійсно зараз допитують у російських СІЗО. Навіть більше - затриманих за збут та виготовлення наркотиків на території сусідньої держави українців не півсотні, а близько двох тисяч.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program