Ю.Луценка перевели в карцер - Л.Сарган

4 мая 2011 г. в 11:05

Екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценко перевели в одномісну камеру, скоріш за все, карцер. Про це УНН розповіла керівник прес-служби ГО "Народна самооборона" Лариса Сарган.


"Сьогодні народні депутати Юрій Гримчак і Володимир Ар’єв спробують прорватися до офісу Ніни Карпачової, щоб вона провела їх в камеру Ю.Луценка. Відомо, що його перевели в одномісну камеру, скоріш за все, карцер. Ми не знаємо, які у нього умови перебування", - зазначила Л.Сарган.

Вона також зазначила, що про стан здоров’я Ю.Луценка поки що нічого не відомо, оскільки чотири дні ні дружина, ні адвокати не могли нічого дізнатися.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, 30 квітня комісія лікарів на чолі з начальником управління охорони здоров’я Державної пенітенціарної служби України обстежила Юрій Луценка. За підсумками комісійного медогляду (згідно висновків лікарів), стан Ю.Луценка визнано задовільним. Умови його тримання відповідають вимогам санітарії і гігієни. Скарг на умови тримання, стан здоров’я чи будь-яких інших побажань Ю.Луценко комісії не виказував.

Джерело: УНН

 

Ю.Луценка перевели в карцер - Л.Сарган

EXMO affiliate program