Уряд взявся за інтернет-магазини

14 октября 2011 г. в 09:20

На засіданні Кабінету міністрів було схвалено законопроект "Про внутрішню торгівлю", в якому, зокрема, окремою статтею вперше визначено особливості роботи інтернет-магазинів.

20.jpg

Про це повідомили в Держкомпідприємництві.


Згідно з новою статтею підприємець повинен буде мати офісне приміщення, в якому він буде здійснювати оформлення та зберігання документів, пов'язаних з господарською діяльністю (у тому числі з купівлі-продажу товарів).


Також в комітеті повідомили, що підприємців зобов'яжуть надавати покупцям інформацію про їх найменування, місцезнаходження, відомості про державну реєстрацію, наявність патенту або ліцензії, товари та умови договору купівлі-продажу шляхом її розміщення в каталогах, буклетах, проспектах, інформаційних мережах, зокрема, мережі інтернет.


У комітеті зазначають, що даний законопроект знаходиться на доопрацюванні в Кабміні перед подачею на розгляд до Верховної ради.


Нагадаємо, що Держкомпідприємництва протягом року здійснювало роботу над законопроектом, в рамках якого проведено понад двадцять зустрічей з представниками громадськості.

 

Источник: ТСН

 

Уряд взявся за інтернет-магазини

EXMO affiliate program