«Успіхи» бойовиків: перший поїзд із «ДНР» у Луганськ віз аж 23 пасажири і запізнився на годину

29 марта 2015 г. в 10:15

Бойовики мало не тиждень голосно анонсували як величезну «перемогу» відправку поїзда, що мав би символізувати «встановлення залізничного сполучення» між терористичними «ЛНР» та «ДНР». Однак вийшло, як все у бойовиків  — не дуже.


По-перше, на ділі виявилося, і про це повідомили вчора самі бойовики, що цей поїзд — колишня приміська електричка. І відбула вона у Луганськ не з Донецька.

«О 8.00 ранку зі станції Ясинувата за напрямом до Луганська вирушив приміський електропоїзд № 6603, передає кореспондент Державного медіа-холдингу. Електропоїзд прямував через станцію Дебальцеве і повинен був прибути до Луганська о 13.30. Тим не менш запізнення склало одну годину. Міністр транспорту ДНР Семен Кузьменко пояснив запізнення електропоїзда неполадками на перегоні», — йдеться в повідомленні одного із сепаратистський сайтів.

Однак у так званому «міністерстві транспорту» бойовики добре порахували кількість пасажирів, яких віз цей «історичний» на думку терористів, перший рейс.

«Число пасажирів в електропоїзді сполученням Ясинувата-Луганськ склало 23 людини. 2 квитки куплено в Ясинуватій, 9 — Дебальцеве, 12 — на проміжних станціях. Пільги при купівлі квитків зберігаються. Завтра, 29 березня, о 8.00 електропоїзд повертається з Луганська», — пишуть бойовики.

За повідомленням луганських бойовиків, цих пасажирів, які прибули «першим потягом», у Луганську зустрічали квітами і з оркестром.

Вірогідно, 23 пасажири в поїзді для бойовиків — це неабияка «перемога», адже вони скромно промовчали, яка кількість пасажирів їздила цією електричкою щодня тоді, коли бойовоків на Донбасі не було, тобто ще рік тому…

 

По материалам: 7days 

EXMO affiliate program