В центрі Чернігова знову орудує чупакабра

20 октября 2011 г. в 09:40

Цього  разу  невідома  науці  тварина  винищила  кілька десятків  кролів, курей  та  індкачок  в  одному  господарстві  фактично  в  центрі  міста.

15.jpg

 

У Чернігові знову бачили чупакабру. Цього разу невідома істота вночі зайшла на чуже подвір’я і висмоктала кров вже не тільки з кролів, а й з курей та качок. Чого раніше за нею не спостерігалося.

ОЛЕКСІЙ  ПОДОРВАН – НАРІКАЄ НА ЧУПАКАБРУ:
Еще  некоторые  были  мягкие  тепле  тела. И  курочки  мягкие, и кроолики. И  по  всему  двору  тоже  валялись  куры  и  утки. Никакого  Шороха. Ничего  нигде  не  было.

Чернігівський  зоолог  Олег  Поясник  вже  кілька  років  досліджує  в яких регіонах нападає чупакабра і коли. Каже – істота дуже сильна, якщо може зламати металеві клітки і вбити стількох тварин.  Особливість суто чернігівської чупакабри – вона не душить  своїх жертв, а ламає їм хребти.

ОЛЕГ ПОЯСНИК – ЗООЛОГ:

Якщо  на  птахах  можна  помітити  сліди, що  щось  з’їдено, То  кролі – отой  безлад, що  там  лежить – вони  майже  не  ушкоджені. Так  само, як  і  морські  свинки. Але  у  всіх  них  зламано  хребет  і  немає  зовнішніх  пошкоджень.

Поки що істота навідалася лише до одного подвір’я. Людей лякає,  що чупакабра змінює своє меню і тепер, окрім кролів, вбиває ще й пернатих. Що примітно – жоден собака, який є у господі, не гавкав – тварини просто бояться невідомої  істоти і після її візиту по кілька днів не виходять із будки.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

В  центрі Чернігова  знову  орудує  чупакабра

 

EXMO affiliate program