В Чернігові п’ять патрульних екіпажів ДАІ протягом 20 хвилин ганялись по місту за п’яним водієм

12 августа 2011 г. в 17:35

25-річний мешканець міста Городня перед цим випивав разом зі своїм кумом, а потім чоловіки вирішили на авто поїхати по добавку.

gai.jpg
У  Чергові одразу 5 екіпажів ДАІ ловили п’яного водія, який разом зі своїм кумом вирішив покататися містом з вітерцем.  Тікаючи від міліції, чоловіки  врізалися в іномарку, але замість того, щоб зупинитися – втекли з місця аварії. За півгодини погоні міліція таки заблокувала цій машині дорогу. При затриманні, кажуть правоохоронці, водій ледве стояв на ногах, але сам шофер (вже коли протверезів) нічого цього не згадав.

В крові водія медики виявили майже 3 проміле алкоголю, при тому що норма – 2 десятих. У чоловіка 7 років водійського стажу, каже – це вперше він сів за кермо п’яним.

Ще один герой цієї історії – кум водія – саме  він кидав по машинах міліції порожні пляшки з-під пива, щоб правоохоронці не їхали слідом.  

На водія склали адмінпротокол – за керування в нетверезому стані він сплатить штраф. А от куму буду гірше – за те, що кидав по міліції порожні пляшки, проти чоловіка  порушили кримінальну справу за хуліганство.  

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

В Чернігові п’ять патрульних екіпажів ДАІ протягом 20 хвилин ганялись по місту за п’яним водієм

EXMO affiliate program