В Івано-Франківську розбійник важко поранив касира інтернет-кафе

22 апреля 2011 г. в 17:05

Постріли лунали в Івано-Франківську. Там напали на інтернет-кав'ярню. Від дій розбійників постраждав 23-річний касир. Парубка ледве не вбили за 4 тисячі гривень.


У лижвяній масці та з дробовиком у руках він увірвався до інтернет-клубу.

Василь Варцаба, керівник УМВС України в Івано-Франківській області:

- Відбулася боротьба із цим касиром. Той наче подумав, що це муляж, не справжня зброя. Він з ним почав боротися, той відскочив і зразу вистрілив. Забрав 4 тисячі гривень і втік.

Його шукали кілька днів по всьому місту, а знайшли за кількасот метрів від об`єкту нападу. Затриманий нападник тепер розповідає: так про сім'ю дбав. Хотів купити пральну машину, та грошей не вистачало. Тож довго не думав - взяв обріза, якого знайшов на озерах під час риболовлі, і вирушив на заробітки.

Затриманий:

- Він почав кричати своєму напарнику, що зброя настояща, і накинувся на мене, схапав за шию, і намагався повалити на землю. Я відскочив, хотів налякати цього, що пішов на мене, почав піднімати обріз, вздьорнув курок, відвів в сторону і вистрелив, і побачив, що поранив касира.

Понад шість годин медики складали докупи роздроблену пострілом руку касира. Нині його стан стабільний, проте тяжкий - дріб прошив плече і груди, та застряг у легені.

Андрій Піхманець, травматолог:

- Доставлено пацієнта з наскрізними пораненням плеча. Відкритим переломом плечової кістки з пошкодженням кістки і артерії, а також проникаюче поранення грудної клітки... Гемопневмоторекс.

Життя постраждалого все-таки врятували. Та лікарі кажуть: 23-річний хлопець може втратити кінцівку. Тим часом, слідчі працюють із його кривдником. Щонайменше, дві статті йому вже гарантовано: розбійний напад з метою пограбування та замах на вбивство. Ці подвиги потягнуть на 15 років позбавлення волі.

Володимир Гарматюк, Олексій Сітало.

 

Джерело: НТН

 

В Івано-Франківську розбійник важко поранив касира інтернет-кафе

EXMO affiliate program