В Ізмаїлі 52-річну жінку катували за роботу у ювелірному магазині

16 сентября 2011 г. в 16:50

В Ізмаїлі Одеської області в будинок 52-річної мешканки міста увірвалися два злочинці.

15.jpg

Під тортурами і загрозою ножем жінка розповіла зловмисникам, де зберігаються гроші та коштовності.


Розбійники забрали 39 тисяч гривень, 400 доларів, золоті прикраси, мобільний телефон і пульт сигналізації від ювелірного магазину, де вона працює.


Загальна сума награбованого склала 60 тисяч гривень. Як тільки злочинці в масках зникли, постраждала зателефонувала в міліцію та швидку. Останні госпіталізували її в травматологію.


Правоохоронці з'ясували , що розбійники вдарили жінку по голові після того як вона увійшла у двір свого будинку.


Затягнувши жертву в будинок, нападники почали обшук. Щоб господиня не чинила опір, зловмисники зв'язали їй ноги і руки, прив'язавши до стільця.


Однак, навіть отримавши наживу, їх не перестали цікавити ключі від ювелірного, де працює жінка. Отримавши їх катуваннями і ножем, вони втекли.


Як згодом стало відомо, розбійники розраховували, що жертва не зможе швидко звільнитися, і вони зможуть закінчити задуманий злочин до кінця. Однак вона все ж зуміла подзвонити в міліцію.


Вже наступного ранку біля магазину співробітники карного розшуку помітили хлопця, який підходив під опис. Його затримали і доставили в міський відділ міліції. Там він у всьому зізнався, а також назвав дані другого злочинця.


Через кілька годин той також був затриманий біля свого будинку. Молодий чоловік уже зібрав всі викрадені речі, гроші, і викликав таксі, щоб втекти з міста. Як пояснив пізніше - збирався виїхати до Києва, де навчався.


Розбійники також розповіли, що план пограбування ювелірного дозрів у них наприкінці серпня і вони вистежували персонал аж до 7 вересня, коли вийшли на потерпілу. Тепер двом 21-річним хлопцям загрожує від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

 

 

Источник: tsn.ua

 

В Ізмаїлі 52-річну жінку катували за роботу у ювелірному магазині

EXMO affiliate program