В Києві розкрито напад на редактора однієї з провідних телекомпаній України

17 апреля 2012 г. в 15:00

Розшуковці  Печерського райуправління столичної  міліції  викрили серійного грабіжника.

28-річний чоловік «заробляв» на життя  виключно пограбуванням. Він підстерігав нічних перехожих у темних закутках, ривком відбирав сумки та накивав п’ятами.

 

      Встановлено, що тільки на території Печерського району він вчинив більше 10 пограбувань. За аналогічний злочин затриманий ще розшукувався й оперативниками Солом’янського райупраління  столиці.  Серед потерпілих опинилася навіть головний редактор однієї з провідних телепроектів України.

 

     За словами затриманого, майже рік тому він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини. На роботу не влаштувався – не бажав працювати за мізерну зарплату.

 

     Оскільки мешкав у Київській області,  на «заробітки» їздив до столиці.  Перевагу віддавав  центру міста, тому що, вважав, саме тут  є чим поживитися у сумках киян. Пограбоване він реалізовував перекупщикам або здавав в ломбард та залягав «на дно», поки гроші не закінчаться.

 

     У Печерському райуправлінні відносно затриманого порушено кримінальну справу за статтею 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Підозрюваного заарештовано. Наразі він перевіряється на причетність до скоєння подібних злочинів на території столиці та співпрацює зі слідством.

 

EXMO affiliate program