У Криму з'являться 2 готелі європейського рівня мережі Hilton

12 октября 2011 г. в 14:35

У Криму з'являться готелі європейського рівня. Мережа Hilton планує відкрити на півострові 2 об'єкти.

8.jpg

 

Всесвітня готельна мережа Hilton планує відкрити готель у Криму. Як розповіла директор з розвитку Hilton в Україні Магдалена Секутовська, на даний момент ведуться переговори з кримською владою.

"Ще не підписані договори, я не можу давати офіційну інформацію. Але підтверджую, що ми розглядаємо Крим, зокрема Ялту", - запевнила вона, передає Сегодня.

Заступник міністра курортів і туризму Криму Олександр Лієв розповів, що Hilton вже підібрав і навіть викупив місце для своїх об'єктів.

Що стосується інших готельних мереж світового рівня, то конкретних результатів досягли лише Radisson - ця мережа вже відкрила першу чергу готелю на 63 номери в Алушті в 2008 році, планує здати другу до 2012 року і будує готель в Сімеїзі. А от Hyatt і Marriot, про переговори з якими неодноразово заявляли в Радміні, зволікають з укладенням договорів.

"Ми готові зайти до вас хоч завтра, але пауза залежить не від нас, а від того, наскільки ваша влада здатна виконати наші умови. І ще одне правило не тільки нашої мережі, але й інших, - спочатку відкривати готель у столиці, а потім - у Криму", - пояснив регіональний представник Marriot International Івіца Чачіц.

У київському офісі Hyatt взагалі запевнили, що поки не планують будівництво на півострові.

Нагадаємо, наприкінці вересня Кабмін вирішив інвестувати в інфраструктуру Криму понад 31 мільярд гривень.

У програмі визначені шість пріоритетних напрямків розвитку транспортно-дорожнього комплексу республіки: розвиток автомобільних доріг, розвиток автомобільного транспорту, електротранспорту, залізничного, морського і авіатранспорту.

 

Источник: segodnya.ua

 

У Криму з'являться 2 готелі європейського рівня мережі Hilton

 

EXMO affiliate program