В Криму в ДТП з мікроавтобусом 2 людей загинули, 12 госпіталізовані

23 августа 2011 г. в 10:42

2 українців загинули, 8 українців і 4 росіян госпіталізовано через зіткнення легкового автомобіля з мікроавтобусом, що сталося 22 серпня близько 14:30 біля селища Кацивелі (Крим) на 26 км траси "Сімферополь - Ялта - Севастополь".

 18.jpg

Про це повідомляє Головне управління МНС у Криму.

За попередньою інформацією, на узбіччі дороги стояв автомобіль із включеним сигналом аварійної зупинки. Його намагалися об'їхати два легкових автомобілі - Chery Tiggo і слідом Mitsubishi Grandis (обидва автомобілі дніпропетровської реєстрації), які прямували в бік Ялти.

У результаті удару Mitsubishi виїхав на зустрічну смугу, де практично в лоб зіштовхнувся з автобусом Mercedes Sprinter, котрий їхав назустріч, у якому перебували 18 осіб.

Автобус здійснював нерегулярні перевезення, у його салоні перебували туристи, які відпочивають у Феодосії, які їхали маршрутом "Феодосія - Ялта - Місхор - аквапарк "Блакитна затока".

Пасажирка Mitsubishi, 39-річна жителька Дніпропетровська, загинула на місці події, водій Mitsubishi, 19-річний житель Дніпропетровська, помер від травм, не сумісних з життям, у лікарні.

Станом на 18:00 понеділка 2 потерпілих перебували в реанімаційному відділенні Лівадійської лікарні, один з них, 50-річний чоловік, перебував у стані мозкової коми.

7 дітей поміщено в дитяче відділення зазначеної лікарні, серед них 4 громадян Росії віком від 5 до 16 років (жителі Ростовської області та Санкт-Петербурга), одна 17-річна жителька Донецької області, 5-місячний і 10-річний жителі Дніпропетровська.

Ще 3 потерпілих поміщені в травматологічне відділення. Усього в автомобілях, які зіштовхнулися, перебували 22 осіб. Люди, які перебували в автомобілі Chery Tiggo, не постраждали. Проводиться з'ясування обставин ДТП .

Нагадаємо, на Львівщині ввечері 21 серпня рейсовий автобус "Львів-Добротвір" збив групу людей, які перебували на Службі Божій . Одна людина загинула і четверо дістали травми.

 

Источник: ukranews.com

 

 В Криму в ДТП з мікроавтобусом 2 людей загинули, 12 госпіталізовані

EXMO affiliate program