В ЛНР розпочалися фейкові вибори

29 октября 2014 г. в 21:16

Так звані «мобільні територіальні виборчі комісії» терористичної ЛНР влаштували «день виборів» в п’яти населених пунктах на окупованих територіях.


Як повідомляють терористи ЛНР на своєму сайті, зокрема фейкове голосування 29 жовтня пройшло в селі Медвежанка та смт Володарськ - населених пунктах, прилеглих до Свердловська, пише Еспресо.TV.


Напередодні мобільна група бойовиків провела «день виборів» в сел. Бірюкове, племрадгоспі «Довжанський» і с. Астахове. Бойовики зазначають, що спостерігається "дуже висока активність виборців".


«В силу наявних об'єктивних причин ми не в змозі забезпечити можливість проголосувати всім нашим виборцям безпосередньо в "день виборів" - 2 листопада. У зв'язку з цим було прийнято рішення: у ряді віддалених населених пунктів провести вибори раніше за участю мобільних виборчих дільниць, - повідомив так званий голова мобільного ТВК Олексій Сиров.


Нагадаємо, терористи планують провести свої вибори на окупованій території 2 листопада. В так званому «центрвиборчкомі» терористичної ДНР повідомили, що жителі Донбасу зможуть проголосувати на псевдовиборах 2 листопада по інтернету вже з 29 жовтня.

EXMO affiliate program