В Одесі машина збила 5-класника прямо навпроти школи

11 апреля 2011 г. в 22:28

П'ятикласника з Одеси збила автівка просто навпроти школи. Кермувальник не помітив хлопця, коли той перебігав дорогу. Тепер школяр у реанімації, а водій і вчителі з'ясовують обставини нещастя.

Учень 5-го класу вибіг на проїжджу частину посеред уроку. Сашко дуже поспішав купити води.

Наталія Єфимова, директор школи:

- Не поставил в известность учителей. Он просто сказал: "Мне на минутку надо выйти". Форма работы психолога такая, что надо прислушиваться к мнению детей, но он ее не поставил в известность, что он хочет воды. Это было, опять-таки, со слов детей, которые в тот момент находились у психолога.

Школяр вискочив під колеса раптово, пояснює водій. Кермувальник "Деу" різко загальмував, та уникнути зіткнення не зміг.

Владислав, водій:

- Между двумя маршрутками резко выскочил ребенок. Он не видел за маршруткой, что я еду, не выглядывал, ничего, просто бегом, быстро бежал. Я нажал на тормоза, но затормозить не успел. Машина сбила.

"Швидка" запізнювалася, тож водій сам відвіз постраждалу дитину до лікарні. Нині хлопчина в реанімації.

Алла Марченко, керівник відділу ДАІ в Одеській області:

- Ребенок получил достаточно серьезные травмы: это политравма, ЗЧМТ, перелом теменной кости слева, и перелом косей таза с левой стороны. Ребенок находится в данный момент в реанимации.

Поки вартові ладу з'ясовують обставини травмування, вчителі нарікають на небезпечну ділянку біля школи. Кажуть, не раз скаржилися в ДАІ і управління освіти на брак знаків про пішохідний перехід. Однак до їхніх слів так і не дослухались.

Оксана Піднебесна, Влад Величко.

 

Джерело: НТН

 

В Одесі машина збила 5-класника прямо навпроти школи

EXMO affiliate program