В Одесі міліція виявила і поставила на облік 2266 повій

5 августа 2011 г. в 09:23

Правоохоронці Одеси спростували повідомлення в ЗМІ, ніби в Одесі виявлено 8 тисяч повій.

2.jpg

 

Співробітники Управління з боротьби з кіберзлочинністю і торгівлею людьми УМВС в Одеській області спростовують повідомлення ЗМІ, ніби то в Одесі налічується близько 8 тисяч осіб, які займаються проституцією – "їх не набереться і трьох тисяч" - зауважили правоохоронці.

Про це сказав на брифінгу начальник Сектора з боротьби зі злочинами у сфері суспільної моралі обласного УВС Микола Кульчицький.

"Насправді з того часу, як почали ставити повій на облік, всього їх зареєстровано 2 266, причому цього року складено 121 адміністративний протокол за торгівлю тілом і поставлено на облік ще 31 жінку, яка надавала інтимні послуги", - повідомив Кульчицький.

"З початку року правоохоронці також розкрили 49 фактів звідництва і сутенерства, - додав начальник Управління боротьби з кіберзлочинністю і торгівлею людьми УМВС України в області Олексій Семенцов. - Крім того, складено адмінпротоколи і затримано двоє чоловіків, які надавали інтимні послуги як чоловікам, так і жінкам".

Він нарікає, що "відповідальність за заняття проституцією невисока: штраф у розмірі 85 гривень - якщо затримали вперше, і 255 гривень - за повторне затримання. Кримінальна відповідальність взагалі не передбачена".

 

Источник: unian.net

 

В Одесі міліція виявила і поставила на облік 2266 повій

EXMO affiliate program