В Одесі затримали наркокур’єра із Узбекистану

28 апреля 2011 г. в 17:03

Правоохоронцями була отримана інформація про збут 40-річним мешканцем Одеської області наркотиків. В ході проведення оперативно-розшукових заходів чоловіка було затримано.

 

Під час  особистого огляду у нього було виявлено біля 20 грамів важкого наркотику – героїну.


Затриманий розповів міліціонерам, що наркотики, а саме героїн, він зберігає у гаражі, який орендує. За отриманою інформацією,  оперативники встановили місце знаходження гаражу, де в його приміщенні було виявлено і вилучено вже 100 грамів героїну. Важкий наркотик, як розповів затриманий він придбав у громадянина Узбекистану, з яким познайомився близько місяця тому.


Але на цьому знахідки правоохоронців не обмежилися. В автомобілі, який знаходився в гаражі, під обшивкою заднього сидіння був виявлений пакунок з метадоном. Під час огляду за місцем мешкання чоловіка правоохоронцями була виявлена скляна пляшка з нагаром та медичний шприць.


Перед оперативниками постала задача встановити особу громадянина Узбекистану, який збував наркотики затриманому. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали постачальника.

 

Ним виявився 31-річний громадянина Узбекистану. На території Одеської області цей іноземний громадянин знаходитися більше року. На сьогодні правоохоронцями проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів щодо встановлення осіб причетних до розповсюдження важких наркотиків в Україні, зокрема на території Одеси і області.


Затриманим загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Таке покарання передбачає частина 3 статті 307 Кримінального кодексу України, за ознаками якої порушено кримінальну справу. Запобіжним заходом для фігурантів у справі обрано тримання під вартою.

 

Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV

 

В Одесі затримали наркокур’єра із Узбекистану

EXMO affiliate program