В Одеському зоопарку знайшли змію, яка втекла ще півтора роки тому і весь цей час жила на території

11 августа 2011 г. в 17:06

Знайшлася пропажа – до одеського зоопарку повернулася королівська змія, яка зникла  ще півтора роки тому. Плазун  просто втік із тераріума разом зі своєю подружкою.

24.jpg

 

 У працівників зоопарку було дві версії втечі: змій випустили або відвідувачі, які ненароком прочинили скло, або ж самі робітники звіринця – коли забули зачинити тераріум. Як би там не було, а після тривалих безрезультатних пошуків змій списали. Минуло півтора роки і одну з втікачок знайшли – виявляється королівський плазун весь цей час царствено жив на території звіринця – тобто, де хотів, там і повзав.


Ігор Беляков -  завідувач Одеським зоопарком:
Одна из них так и не нашлась. а вот эта была замечена посетителями зоопарка на территории. Обратились к охраннику, который ее поймал на месте, и она благополучно вернулась на свое место.

Гондураська королівська змія – абсолютно безпечний плазун, який просто гарно маскується під коралових аспидів  - найотрутніших змій планети. За півтора роки вільного життя знайдена змія-втікачка поправилася – набрала зайву вагу і виросла, але – раніше легко йшла до рук, а тепер трохи здичавіла.


Працівникам зоопарку й досі невтямки, як це теплолюбне афроамериканське створіння пережило торішню українську зиму. Скоріше всього змія заповзла до вольєра якогось хижака, біля нього грілася, а їла мишей і пацюків. 


Тепер змія знову в тераріумі, за склом, а працівники зоопарку шукають іншу втікачку, адже – якщо вижив один плазун, то напевно ж живий і другий. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

В Одеському зоопарку знайшли змію, яка втекла ще півтора роки тому і весь цей час жила на території

EXMO affiliate program