В центрі Чернігова знову об'явилася так звана чупакабра, цього разу її жертвами стали вже не кролі

26 августа 2011 г. в 18:18

Невідома істота вночі пробралася до господарського подвір'я приватного сектору на Проспекті Миру й перегризла горлянки рогатим.

 17.jpg

У центрі Чернігова бачили чупакабру, але якщо раніше невідома істота нападала в основному на кролів, то цього разу, розказують люди, вона вбила трьох кіз. Алла говорить – вночі міцно спала, ніякого лементу надворі не чула, а вранці побачила вже мертвих тварин.


Сусіди додають – вночі у сараї кричали гуси, люди вийшли подивитися, що сталося,  і запевняють – побачили чупакабру. Істота схожа на великого рудого собаку і без зайвих зусиль перестрибує паркани  заввишки у  людський зріст.


Поряд із сараєм, де чупакабра вбила кіз, - вольєр для собаки. Господарі говорять – вівчарка так злякалася, що кілька днів не виходила з буди.


Експерти кажуть – у своїй практиці вони ніколи не зустрічали таких істот і тому не знають, як назвати те, що вбило домашніх тварин. Єдине в чому впевнені спеціалісти – це був точно не собака.


Санстанція оглянула трупи тварин і заявила, що хижак, який їх вбив, не хворий на сказ. Де істота зараз – ніхто не знає, в Чернігові бояться, що це не останній напад чупакабри

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

В центрі Чернігова знову об'явилася так звана чупакабра, цього разу її жертвами стали вже не кролі

 

EXMO affiliate program