В центрі Маріуполя зарізали відомого бізнесмена

12 апреля 2011 г. в 14:11

Нападник завдав своїй жертві п'ять ножових поранень в область грудної клітки, від яких потерпілий помер на місці. Прокуратура обіцяє розкрити злочин до кінця тижня.

 

У центрі Маріуполя на проспекті Леніна ввечері 11 квітня було виявлено тіло відомого в місті підприємця Валерія Згари з численними ножовими пораненнями. За фактом умисного вбивства порушено кримінальну справу.

"Вбивство 56-річного підприємця сталося біля автосалону "Оптима". Нападник завдав своїй жертві п'ять ножових поранень в область грудної клітки, від яких потерпілий помер на місці. Знаряддя злочину не виявлене, але, судячи з поранень, ніж був пристойних розмірів", - розповів прокурор Жовтневого району Маріуполя Олександр Туру.

За його словами, зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Розглядаються кілька версій, включаючи вбивство на ґрунті неприязних стосунків.

"Швидше за все, вбивство скоєне раніше знайомою особою, версія замовного вбивства - маловірогідна. Є свідок, який бачив, як перед цим двоє чоловіків з'ясовували між собою стосунки", - сказав прокурор.

Він вважає, що злочин буде розкрито до кінця тижня. Чи є у справі підозрюваний - слідство поки мовчить.
 

Источник: tsn.ua 

 

В центрі Маріуполя зарізали відомого бізнесмена 

EXMO affiliate program