В Україні закриють усі розважальні заклади, де знайдуть наркоманів

8 сентября 2011 г. в 16:07

У разі систематичного вживання чи розповсюдження наркотиків у кафе, барах, кінотеатрах, нічних клубах тощо, їх діяльність зупинять на 3 місяці.

30.jpg

 

Верховна рада дозволила закривати заклади, в яких вживають чи розповсюджують наркотики .

За внесення відповідних змін до статті 9 закону "Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, а також зловживанню ними" N8158 проголосували 280 карток народних депутатів.

Документ передбачає, що у разі систематичного або масового (три і більше осіб) вживання чи збуту наркотиків, психотропних речовин або їх аналогів в ресторанах, кафе, барах, кінотеатрах, нічних клубах, дискотеках, гральних залах, розважальних центрах їх діяльність зупиняється судом на три місяці за поданням правоохоронних органів, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Правоохоронні органи подають подання до суду в тому випадку, якщо керівництво закладів не врегулювало проблему після офіційного попередження правоохоронців.

Якщо протягом наступного року буде встановлено повторний факт вживання чи збуту наркотиків або психотропних речовин, то заклад буде закрито строком на шість місяців.

 

Источник: liga.net

 

В Україні закриють усі розважальні заклади, де знайдуть наркоманів

EXMO affiliate program