В Умані показали готовність до приїзду хасидів

1 сентября 2011 г. в 17:56

Умань готується до приїзду доволі звичних собі гостей – з 23 вересня до міста почнуть з’їжджатися хасиди; вже традиційно паломники зустрічатимуть в Україні іудейський Новий рік.

 16.jpg

Оскільки з Ізраїлем у нас тепер  безвізовий режим, то за попередніми підрахунками  в Україну  має прилетіти  понад  30 тисяч хасидів. Обласна рада вирішила не сидіти  до останнього і вже зараз перевірити – чи готова Умань до такої кількості гостей.

До приїзду хасидів у місті провели спеціальні навчання, на яких зібралися МНС-ники  усіх районів області.   Аби довести чиновникам, що вони готові до зустрічі іноземних гостей, рятувальники продемонстрували спеціальну техніку на випадок, наприклад, пожежі. Були КАМАЗи, карети швидкої, пожежні машини, приїхала також і міліція.

На навчаннях відпрацювали і можливу версію з вибухівкою – МНС-ки разом із медиками рятували вісьмох постраждали. Приїхала сюди  і санстанція.

Правоохоронці в свою чергу зазначили, що також готові до приїзду хасидів, більше того – цього року наша міліція планує працювати пліч-о-пліч  зі своїми ізраїльськими колегами. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

В Умані показали готовність до приїзду хасидів

EXMO affiliate program