В Запоріжжі таксист жорстоко побив тракториста-двірника за тріщину на бампері

6 апреля 2011 г. в 13:52

В Запоріжжі таксист жорстоко побив тракториста-двірника, який випадково зачепив його машину. Хлопця зі струсом мозку відвезли до лікарні.

 

 

 

Запорізькі трактористи-двірники скаржаться, що їх не поважають на дорогах. І цей випадок ще одне тому підтвердження.

У Запоріжжі таксист побив двірника, який на тракторі чистив вулиці. Прибиральник працює у комунальному підприємстві, чужу машину він зачепив не спеціально.

Таку необережність водій не стерпів і накинувся на тракториста із кулаками.

Попередній результат бійки – у двірника струс мозку. У таксиста неприємності. Як і з машиною, так і з міліцією. Бо вирішувати конфліктні ситуації силою - справа сумнівної законності.

Павло Ключко - майстер дільниці механізації:
Я подьежаю стоит ланос – такси, и я смотрю мой тракторист избитый. Глаз разбит, человек на работе во-первых, во-вторых – в спецодежде.Даже если он и виноват. Это еще будет устанавливать гаи и суд, но я понимаю поскандалить, но избивать человека…

Олександр - такторист:
я и сейчас себя плохо чувствую. У меня болит голова, кружится, тошнит.

Зараз водій жалкує. Каже – просто був того дня на нервах і звичайна тріщина на бампері остаточно вивела його з себе.

Артем - таксист:

Я тогда наверно просто головой не думал, вроде бы и ситуация не такая серьезная, но честно говоря испугался за свое имущество.Я бы назвал это состояние аффекта.

Колеги побито тракториста-прибиральника пояснюють – останнім часом у місті водії поділили себе на класи. У кого гірша машина – тому на дорозі не поступаються. А трактористів, зокрема двірників, взагалі не сприймають за учасників дорожнього руху.

Віталій, тракторист:
Водители не уважают. Все делается для них, чтоб все было культурно. А они не понимают этого.Мы убираем, а они становятся перед трактором, перед машиной, перед людьми, к ним подходят, просят чтоб убрали машины, а они ругаются.

Натепер постраждалий тракторист на лікарняному, він написав заяву в міліцію. Якщо правоохоронці порушать кримінальну справу, то за побиття людини таксист може опинитися за гратами.

Сергій Воловик - перший заступник Комунарівського РВ міліції:
На данный момент проводится проверка, решается вопрос о возбуждении уголовного дела, по статье 296 – хулиганство. Санкции данной статьи предусматривают лишение свободы до 3 лет.


Олександр - тракторист:
Человек должен отвечать за свои поступки. 

 

 

Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV

 

 

В Запоріжжі таксист жорстоко побив тракториста-двірника за тріщину на бампері 

EXMO affiliate program