В Кривому Розі водій маршрутки брутально висловився про посвідчення учасника АТО (Відео)

6 ноября 2017 г. в 12:22

У Кривому Розі Дніпропетровської області стався конфлікт у маршрутці через посвідчення учасника бойових дій. Це сталося, коли захисник Донецького аеропорту Володимир Янович хотів скористатися правом на пільговий проїзд у громадському транспорті, повідомив «5 канал».

«Дістаю і показую водієві своє посвідчення учасника бойових дій. Ну, водій сказав щось типу “заберіть фігню””», – розповів боєць.

Після цього боєць вийшов із маршрутки, а відео сварки виклав в інтернет. Інформація миттєво поширилася соцмережами і обурила містян. Ветерани АТО кажуть – втомилися терпіти образи від перевізників.

«Такі люди, нелюди, вони повинні бути покарані. Тому що сказати учаснику бойових дій, заслуженому ветерану, який повернувся додому з війни живий… Сказати такі речі, це просто наскільки принизливо!» – обурилась інцидентом голова координаційного центру допомоги бійцям АТО Кривого Рогу Вікторія Самойленко.

Водій маршрутки Андрій Клочков запевнив, що «щиро кається» у своїй поведінці. Свій вчинок назвав ганебним, але виправдав його втомою.

«Хочу вибачитися за те, що трапилося. За те, що я образив всіх хлопців, які там. Я щиро про це шкодую. Я не вважаю, що це фігня, я вважаю, що це посвідчення, які хлопці там заробили і заслужили. І ми їх возимо, і ніколи не було ніяких проблем. Вчора просто був якийсь зрив», – сказав водій.

Представники компанії-перевізника вважають таку поведінку водія неприпустимою, проте звільняти його через скандальний вчинок не планують. Натомість там пообіцяли знайти «компромісне рішення, яке задовольнить обидві сторони конфлікту».

Поки що водія відсторонили від роботи на тиждень. Власник маршрутки каже, що хоче, аби цей скандал став уроком для інших перевізників.

zaxid.net

EXMO affiliate program