В Одесі на місці ДТП сталася масова бійка

20 октября 2018 г. в 01:25

В Одесі на вулиці Водопровідній автомобіліст збив чоловіка на пішохідному переході. Родичі та знайомі обох сторін влаштували конфлікт.

За інформацією прес-служби патрульної поліції, близько 22.20 водій автомобіля Dаewoo Lanos, рухаючись на початку вулиці Водопровідної, наїхав на пішохода. Потерпілий перетинав проїжджу частину дороги нерегульованим пішохідним переходом. Внаслідок події 54-річного чоловіка доправлений до лікарні. На місці аварії чекають слідчого.

Як відзначили очевидці, чоловіка збили в другому ряду, далі від тротуару. За словами батька водія, на нього напала компанія знайомих потерпілого. Йому розбили губу. Він звинуватив поліцейських у бездіяльності під час бійки.

Однак, як уточнив очевидець, під час конфлікту один з копів намагався розняти бійку, тому також постраждав.

За словами поліцейських, в бійці брали участь близько 10 осіб. Перехожі також засуджували водія. Копи стверджують, що розняли боку. Даних про ступінь пошкоджень потерпілого у них немає.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що що тільки за перші шість місяців 2018 року в ДТП на українських дорогах загинули 1237 осіб, постраждали – 12,8 тисяч. За цей час відбулося понад 68 тисяч аварій, з них з потерпілими – 9,9 тисячі дорожньо-транспортних пригод

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program