В Одесі затриманий чоловік назвав поліцейських "бидлом" та отримав у відповідь нокаут - відео

13 августа 2023 г. в 15:30

У мережі з'явилось відео, як патрульний посилає в нокаут затриманого одесита. Жінка, яка знімає кадри, розпачливо кричить, вимагаючи викликати "швидку". Але історія неоднозначна - на кадрах видно, що затриманий довго розхитує нервову систему поліцейських, провокуючи їх своїми образами та діями.

Одеські Telegram-канали поширюють кадри, як кілька поліцейських ведуть затриманого чоловіка, ймовірно, до відділку. Чути жіночий голос - супутниця чоловіка біжить за ними й вимагає дозволити написати пояснення у графі протоколу. Один з поліцейських відмовляє.

"Ні. Чому не можна? Бо ви - неадекватні люди", - каже він.

Розуміючи, що зараз опиниться у відділку, затриманий чоловік свариться з поліцейським, зокрема називає їх "бидлом". У цей час один з них ненароком під час ходьби наступає йому на пляжний капець - "в'єтнамку". Тоді затриманий чоловік починає у відповідь демонстративно топтати ноги поліцейських та штовхати їх. Жінка у цей час істерично кричить, що поліцейські нібито псують взуття її чоловікові. Це розпалює його ще сильніше. Врешті в одного з копів здають нерви. Коротким ударом він б'є затриманого у груди чи обличчя (на відео не видно). Той опиняється на асфальті. Жінка кричить, що потрібна "швидка".

Цікаво, що користувачі соцмереж висловлюють після перегляду відео дві кардинально різні думки. Одні звинувачують патрульного у перевищенні повноважень, обурюючись, що поліція застосувала насилля. Інші пишуть, що нахаба отримав по заслузі.

Передісторія того, що сталося, невідома. Очікуємо офіційних коментарів від поліції Одеси.

https://informator.ua

EXMO affiliate program