В Україні чітко розповіли, як помиритися з Росією: яскраве відео

8 октября 2018 г. в 16:35

Примирення українців з Росією, зокрема у питанні Донбасу, можливе тільки за умови дотримання інтересів української держави; при цьому РФ повинна припинити поводитися як “тупий бик з дубиною”.

Таку думку висловив в інтерв’ю НАРОДНІЙ ПРАВДІ відомий ветеран АТО, засновник Veterano Group Леонід Остальцев.

“Єдине, в чому я впевнений: миротворці можуть допомогти (припинити війну на Донбасі, – НП), але тільки європейські. Без росіян”, – запевнив він.

Ветеран АТО навів яскравий приклад того, що зараз відбувається на Сході України.

“Ось твій мобільний телефон. Я беру твій мобільний і кажу: “Вася! Це мій мобільний телефон!” Потім я даю тобі в є**льник і пропоную: “Вася! Хочеш миритися? Але телефон я тобі не віддам, я просто перестану тебе пи**ити”. Потім ще раз даю тобі в є**ло і пропоную перестати тебе пи**ити. А тут ще хтось підходить і пропонує нам миритися. Ти захочеш миритися? Ні — ти захочеш дати мені пи**и і забрати свій мобільний. Правильно? А тепер уяви все це в масштабах держави. Я — людина, яка вважає себе українцем, а мене намагається мати тупий бик з великою дубиною. Він більший за мене, сильніший за мене — і він користується цим. Це негарно, неправильно, не по-людськи”, – емоційно висловився Остальцев.

“Я розумію, що в масштабах геополітики всі намагаються відстоювати свої інтереси. Але тільки не за рахунок моєї держави. Ідіть на х**!” – резюмував він.

Увага, на відео є ненормативна лексика!

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program