В Україні екстрасенс довів пацієнтку до смерті: в мережі зріє скандал

11 февраля 2018 г. в 00:19

Хвора на рак українка довірилася екстрасену-шахраю, внаслідок чого відмовилася від лікування і померла.

Цю трагічну історію в мережі розповіла подруга померла Ірина Григор'єва.

"На життєвому шляху Марини зустрівся чоловік по імені Фудим Григорій Львович (Маринка його називала просто – Львович), так званий спадковий цілитель в 14 поколінні, екстрасенс, доктор філософських наук і психотерапевт. Скажу вам відразу, що психотерапевт він явно дуже хороший!" – розповідає Григор'єва.

Вона повідомляє, що "цілитель" запевнив дівчину, що традиційне лікування її вб'є. Тому вона відмовилася від всіх операцій та подальшого лікування. При цьому, Фудим взявся сам лікувати хвору призначив їй голодування і спеціальну дієту. Також він давав дівчині для лікування коктейлі, які сам готував.

Григор'єва додала, що "екстрасенс" заборонив її подрузі медичні обстеження. При цьому Марина відмовилася від спілкування з людьми, які наполягали на тому, щоб вона все-таки здалася медикам. В результаті відмови від лікування 29 січня жінка померла.

"Для чого я все це написала? Для того, щоб ви, мої друзі, ніколи не звернулися до цієї людини по імені Фудим Григорій Львович за допомогою. Якщо ви зіткнулися зі страшною хворобою, як онкологічна хвороба, довіртеся фахівцям – лікарям, а не цілителям", – підсумувала Григор'єва.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program